Bespaar op de bios

Bespaar op de bioscoopWaar ik me de laatste jaren verschikkelijk aan erger is de prijzen in de bioscoop. Er komt elk jaar wel weer een euro bij voor een kaartje en de hapjes en drankjes zijn niet te verklaren duur. Vandaar dat ik de volgende tips deel.

Goedkopere bioscoop kaartjes

Download de ‘pocketdeals’ app van je smartphone appstore. Vaak staan hier aanbiedingen bij voor de bioscoop. Wolff bioscopen heeft nu een actie van 2 kaartjes voor 12 euro. Kwestie van tijd dat andere bioscopen volgen. Houd ook acties in de gaten van bioscopen. Het scheelt je per bezoek vaak 10 tot 12 euro als je met zijn tweeën gaat.

Bespaar op hapjes en drankjes

Neem standaard je eigen drinken en eten mee naar de bioscoop. 2 biertjes kosten al gauw 6 euro in de bioscoop. Een onverklaarbaar bedrag aangezien je ook al voor de film betaald. Bespaar dus en neem even 2 flesjes pils mee. Kan je weer 2 sixpacks kopen bij de Aldi met je bespaarde geld.

Stream films en maak thuis je eigen bios

Er zijn vele manieren om aan gratis films te komen op het internet. Gebruik bijvoorbeeld torrents om een film te downloaden. Maak het gezellig met weinig licht (bespaart ook weer) en haal een lekker hapje en drankje. Gratis film en je houd de kosten beperkt maar toch een leuke avond. Bekijk onderstaand filmpje over hoe je een torrent download.

Torrents zijn alleen niet legaal. Als je perse gratis films wilt kijken dan kan je eens in de tvgids kijken en een film via een tv zender bekijken. Het is ook mogelijk om voor een paar euro per film de film via internet te streamen. De beste sites hiervoor zijn: directmovie.nl, freedigital.nl (prijzig) en stervideotheek.nl.Leave a Reply