Bespaar op sigaretten met een hulzenstopper

Maak je sigaretten zelf met een hulzenvuller. Deze heb je in zowel een electronische vorm (gaat sneller) als in een handmatige vorm. Als je blikken met tabak koop dan scheelt je dat snel 30 euro in de week. Terwijl je niet hoeft in te leveren op gemak. Je moet alleen je sigaretten even zelf maken. Voor 20 sigaretten kan je 5 minuten bezig zijn met een electronische hulzenstopper. Dat is dus snel verdient.

Als je toch liever met een handmatige hulzenstopper werkt dan kan je die halen bij de lokale sigarenboer voor 5 tot 10 euro (afhankelijk van het merk). Hieronder een aantal voorbeelden van hulzenstoppers die er verkrijgbaar zijn.

De meest gebruikte hulzenstopper

Deze hulzenstopper is er in vele merken beschikbaar.

 

Deze hulzenstopper is de meest gebruikte in Nederland. Hij is eenvoudig te bedienen maar het maken van sigaretten hiermee is een tijdrovende zaak.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hulzenstopper met hendel de luxe

Hulzenstopper met hendel

 

Deze hulzenstopper is wat onbekender. Waarom weet ik niet want hij is zeer handig in het gebruik. Je doet tabak in het reservoir en dan hoef je de hendel alleen over te halen en je hebt een sigaret.Zeer handig in gebruik!

 

 

 

 

 

 

 

Electronische hulzenstopper

Electronische hulzenstopper

 

De electronische hulzenstopper werkt het snelste. Je hoeft er 1 keer wat tabak in te doen om vervolgens meerdere sigaretten te maken. Zeer handige en vlotte manier om te besparen op je sigaretten. Ze zijn vanaf 30 euro verkrijgbaar.

 Leave a Reply