Besparen met je smartphone

De smartphone is zeer in trek de laatste jaren. Bijna iedereen heeft een telefoon die werkt op Android of IOS (iphone). Daar spelen veel aanbieders op in door apps te maken die je kan gebruiken bijvoorbeeld om geld te besparen of om te vergelijken. Een aantal apps die je kunnen helpen met besparen zal ik hieronder opsommen.

Aanvullen van de lijst door in de comments te posten is natuurlijk van harte welkom!

  • Whatsapp (Bespaar op het sturen van dure sms berichten)
  • Pocketdeals (Bespaar op uitjes en krijg korting in de winkel waar je bent)
  • MB meter (Houd je verbruik van data bij zodat je niet over je bundel heen gaat)

Zorg ervoor dat je telefoon schoon is en weinig apps geïnstalleerd zijn die je niet gebruikt. Zo blijft de telefoon snel en zal je sneller de behoefte hebben om een nieuwe te kopen. Als je abonnement afloopt dan kun je de overweging maken of je telefoon het nog een tijdje vol gaat houden. Zo ja dan zou je over kunnen stappen naar een sim-only abonnement. Je betaalt i.p.v. 30 euro 10 euro per maand inclusief internet bij een prijsvechter. Klinkt interessant toch?

Op internet zijn vele prijsvergelijkers te vinden en overstappen is niet heel moeilijk. Zorg ervoor dat je het huidige abonnement opzeg en je kan dan zo overstappen op een ander provider.

Dit zijn een aantal tips die ik zelf bijna dagelijks gebruik. Nogmaals, alle tips zijn welkom voor apps die helpen met besparen.Leave a Reply