Besparen op bellen

Ga eens kijken naar hoe je kan besparen op je huidige telefoon abonnement. Hieronder een aantal tips om je belfactuur omlaag te krijgen.

Zet je voicemail uit

Je voicemail afluisteren kost je belminuten. Het is verstandig om deze uit te zetten. Naast het feit dat het jou geld bespaard is het ook prettig voor iemand die jou belt. Zij betalen namelijk ook als je voicemail voor je opneemt. Het mes snijd bij deze tip aan twee kanten.

Bel en hang direct weer op

Als je iemand wil bereiken zonder belminuten te verliezen kan je ze bellen en direct weer ophangen. Degene die je wil bellen zal je toch wel terugbellen uit nieuwsgierigheid.

Bel via je dataabbonnement

Er bestaan talloze apps voor je smartphone waarmee je via internet kan bellen. Zo kost het je geen belminuten. Als je wifi thuis hebt waar je telefoon aan verbonden is kost het je zelfs helemaal niets!

Zet roaming in het buitenland standaard uit

Roaming is bellen vanuit het buitenland maar ook internetten in het buitenland. Als je data verbruikt in het buitenland kan je beter bij een cafe gaan zitten zoals de mac donalds om je mail te checken op je telefoon. Een MB in het buitenland kost vaak al 2,50 dus is erg duur!

Auto toetsblokkering aan!

Bespaar veel belminuten door te voorkomen dat je telefoon zelf gaat bellen. Zet je toetsblokkering op een half minuut en je belt nooit meer vanzelf.

Neem een simonly

Als je nog een goede telefoon hebt schakel dan over op een simonly abonnement. Dit is VEEL voordeliger dan een normaal abonnement met toestel. Het overstappen op simonly is ook niet moeilijk. Let hierbij wel op de vervaldatum van je huidige abonnement. Stel dat je een abonnement van een jaar hebt en je laat dit abonnement (inclusief internet) doorlopen dan betaal je i.p.v. 10 euro 25 euro. Nadat het jaar afgelopen dan is het abonnement maandelijks opzegbaar. Met weinig moeite kan je al snel honderden euro’s per jaar besparen met overstappen.

Internet Telefonie TV prijsvergelijken


Leave a Reply