Besparen op de Kapper

De kapper, je ontkomt er niet aan, maar het kost wel een hoop geld. Als volwassene ben je snel €15,- kwijt en kinderen kosten vaak ook boven de 10 euro.  Een oplossing hiervoor is om zelf te leren knippen of een goedkope kapper te zoeken. Bij een kappersschool kan je je goedkoop of zelfs gratis laten knippen door leerlingen.
Gebruik de  thuiskapper want dat scheelt ook al snel €10,- vergeleken bij een kapperssalon.  Kom je toch een keer in een salon terecht? Weiger dan alle extra’s. Deze extra’s worden vaak ook meegerekend bij de prijs zonder dat dit gezegd wordt. Heel flauw als je je alleen laat knippen maar hier zit dikke winst in voor weinig moeite. Een beetje geld kost de kapper maar 10 cent maar kost jou vaak 1 of 2 euro.
Voor veel kappers geld dat als je er vaker naartoe gaat je een spaarkaart kan krijgen. Regel dus dat je kinderen, je partner en jij naar dezelfde kapper gaan. Dan kan je hier sneller je kaar vol krijgen voor bijvoorbeeld korting of een gratis knipbeurt. Zeker de moeite waard als je met je hele gezin gaat.

 Leave a Reply