Besparen op de notaris

Voor een aantal zaken moet je naar de notaris. Je kan bijvoorbeeld niet om de notaris heen als je een huis wilt kopen of een testament wil laten opstellen. De kosten van zulke handelingen kunnen flink uit de hand lopen als je zomaar even een notaris uitzoekt bij je in de buurt.

Tarieven van de notaris zijn doorgaans niet openbaar maar sinds een aantal jaren is de website degoedkoopstenotaris opgericht. Zij vergelijken verschillende tarieven van notarissen door heel Nederland en via hun website kan je ook gratis een offerte aanvragen voor de handeling die jij wil laten uitvoeren. Zo kan het verschil bij een testament op laten stellen uitlopen tot bijvoorbeeld 140 euro. Dat geld is dus snel in de zak gestopt omdat het tarief ook nog eens niets zegt over de service van de notaris die het betreft.

Vergelijk dus eerst je notaris voordat je er naartoe stapt. Dat scheelt een hoop geld voor hetzelfde werk.One Response to “Besparen op de notaris”

 1. Henk Zwaan zegt:

  Accountant Arnhem Nijmegen
  U bent op zoek naar een professionele accountant in Arnhem of Nijmegen? Dan adviseren wij BDO Accountants & Adviseurs. Wij beschikken over accountantskantoren door heel Nederland en werken als accountant in Nijmegen en Arnhem met louter professionals. Niet alleen de kennis van regels en cijfers is voor ons belangrijk, maar wij stellen als accountant vooral de mensen centraal en streven naar een duurzame relatie met onze klanten.
  Snel contact met een accountant in Arnhem en Nijmegen
  Wij vinden het belangrijk dat u snel contact kunt opnemen met een accountant in Nijmegen of Arnhem. Daarom zijn wij niet alleen fysiek dichtbij, maar kunt u ook eenvoudig en snel persoonlijk contact met een accountant van ons accountantskantoor opnemen. Voor al uw vraagstukken, hoe groot uw organisatie ook is en in welke branche u ook actief bent, kunt u altijd bij een van onze accountants terecht. Mocht het nodig zijn, kunnen wij zelfs een beroep doen op ons internationale netwerk.
  Dienstverlening
  Onze dienstverlening bestaat uit een drietal disciplines, dit zijn accountancy, belastingadvies en consultancy. Door het brede specialisme kunt u ons als accountant inschakelen voor advies en begeleiding op maat. Wij hebben passie voor het vak en werken uitermate pragmatisch. Indien u meer informatie wilt ontvangen, kunt u contact met ons opnemen.

Leave a Reply