Besparen op een dagje uit

Als je een dagje uit gaat dan kost dat automatisch geld. Er zijn wel manieren om uitgaven op zo’n dag te beperken. ik heb mijn best gedaan om zoveel mogelijk tips samen te voegen die je dagje uit een leuk en toch goedkoop dagje maken.

Zelf eten meenemen

Dit is de beste tip die ik je kan geven. Als je je eigen eten en drinken meeneemt dan scheelt dat vaak al meer dan de helft van al je uitgaven. Neem een lunchpakket mee voor iedereen en zorg ook dat dat lekker is. Chips etc is dan natuurlijk heerlijk voor de kinderen en zorg dat je beleg op je brood hebt wat je lekker vind. Een patatje in een pretpark is snel al boven de 2 euro. Doe dat maar eens keer 4 of 5. Daarnaast is drinken ook heel duur op zo’n locatie. Zorg er dus voor dat je alles bij je hebt.

Zoek korting online

Veel attractieparken geven online korting als je je kaartjes van tevoren besteld. Ook heel handig is dat je Marktplaats en Speurders afgaat of er ook iemand is die kortingskaartjes voor weinig geld aanbied. Voor een overzicht van de laatste kortingsacties kan je kijken bij bijvoorbeeld Groupon of kortingkaartjes. Zij geven soms korting tot 70%. Makkelijke besparing dus.

Parkeer ergens anders

Voordat je weggaat kan even op google maps of een andere plattegrond uitzoeken waar de dichtsbijzijnde gratis parkeerplaats is. Dit kan je 5 tot 10 euro opleveren omdat de meeste attractieparken geld vragen voor het parkeren. Het kan dus aanzienlijk in de papieren lopen als je dichtbij wilt parkeren.

 Leave a Reply