Besparen op meubels en inrichting

Als je net een nieuwe woning gaat betrekken en je hebt niet al te veel geld dan kan je het beste veel investeren in de grote dingen en wat minder in de accesoires. Dit heeft te maken met dat bijvoorbeeld een bank veel meer aanwezig is in een kamer dan een klein schilderij. Als je het goed wil doen maak je een begroting en stel je vast wat je waarvoor uit wilt geven. Zo kan je je budget goed in de gaten houden en overschrijd je niet je limieten.

Denk ook goed aan wat voor ruimte je hebt en of het allemaal wel past. Te veel is meestal slechter dan te weinig ga dus eerst voor een paar beheersende dingen in de ruimte die je wil inrichten de deur uit en dan pas koop je de accesoires.

Wees vooral voorzichtig met tekenen als je in een winkel bent. Je moet eerst goed nadenken of het allemaal wel past en of het echt het meubel is wat je wilt hebben. Tenslotte gaat het een aantal jaren je woonkamer beheersen dus er is niets mis mee om er een nachtje over te slapen. Daarnaast kan je afdingen als je de meubelman het bezorgen uit handen neemt. Het kan je soms schelen door een kar te lenen bij iemand die je kent….Leave a Reply