Bouw een passief inkomen op

Geld verdienen zonder inzet

Klinkt misschien wat vaag maar een passief inkomen is best makkelijk om aan te komen. Je moet een beetje creatief zijn maar ook vooral wat doorzetten en inzet tonen.

Als je weinig geld verdient en je tijd over hebt kan je makkelijk hieraan beginnen. Dit zonder echt veel kosten! Ik ga je uitleggen wat ik bedoel.

Een vriend van mij vertelde me eens over een jongen die geld verdiende nadat hij 1 keer een site had opgezet. Hij had geen verdere moeite van de site en verdiende dus slapend zijn geld. Dit zal je gek vinden maar er zijn dus manieren om heel makkelijk zonder echt veel moeite geld te verdienen op internet. Een detail wat me verbaasde is dat hij (Eelco) geen verstand had van sites maken en andere technische dingen. Hij was gewoon creatief en verdiende daar geld mee. Kijk eens op de website winst.nl.

Je hebt er dus geen kennis van webpagina’s maken voor nodig!

Op het moment dat mijn vriend mij dit vertelde had ik er niet zo’n erg in want ik was druk met mijn eigen zaken op internet zoals deze site. Later kwam ik hem weer eens tegen op internet en zag ik dat hij niet alleen een nog grotere zaak had opgebouwd maar dat hij zich ook inzet om andere mensen te helpen om hun geld op internet te verdienen.

Manieren om geld te verdienen

Er zijn echt heel veel manieren om geld te verdienen op Internet. Ik zal er een aantal opnoemen (niet uitleggen).

  • Je eigen website opbouwen en met affiliates samen werken om geld te verdienen
  • Je eigen gratis startpagina gaan beheren bij startpagina.nl. Je kan tegen betaling dan links verkopen over je eigen onderwerp
  • Bloggen
  • Een artikel schrijven voor infonu.nl
  • Je dienst verkopen via Fyve.nl

Dit zijn er maar een paar maar je zal vast wel wat inspiratie opgedaan hebben om zelf wat geld te gaan verdienen op internet. Ik nodig je uit om te reageren en wellicht de lijst aan te vullen in de comments!Leave a Reply