Energie is duur

Iedereen heeft het erover maar weinig mensen doen het. Het lijkt wel of de meeste mensen zijn vastgeroest bij hun huidige energieleverancier. Echter valt er veel te halen als je overstapt naar een andere leverancier. Maar wat het meeste oplevert is elk jaar overstappen. Je kan dan altijd gebruik maken van een scherpe aanbieding. Als nieuwe klant heb je altijd meer voordeel dan een bestaande. Heb je geen zin om te lezen dan kan ik je de volgende leveranciers van harte aanraden:

  • Energie:direct (laagste prijs garantie)
  • NLenergie
  • Dong energy

Dit zijn de prijsvechters op de markt en geven alles om klanten te “kopen”. De service is ook goed. De meeste klanten van deze leveranciers beoordelen deze organisaties dan ook goed. Neem eens een kijkje op energievergelijken.info als je energieprijzen wilt vergelijken.

Hierbij een voorbeeld van een besparing die geld op het moment dat dit artikel geschreven is. De prijzen schommelen continue dus ga niet uit van deze prijzen. Onderstaande betaald u voor Gas en licht per jaar als u een gemiddelde klant bent. Overstappen scheelt meestal 200 euro per jaar en dan geven sommige aanbieders ook nog een welkomstbonus.

€ 1794,50 per jaar bij Nuon
€ 1799,00 per jaar bij Eneco
€ 1835,63 per jaar bij Essent

Energie vergelijken


Leave a Reply