Ga je verhuizen? Zeg alles op!

Verhuizen, zeg alles op!

Als je weet dat je binnenkort gaat verhuizen dan doe je er verstandig aan om al je abonnementen die aan je huis zijn gebonden op te zeggen. Het is een feit dat als je een verhuizing doorgeeft bij de bedrijven waar je bent aangesloten je vaak te maken krijgt met verhuiskosten. Deze verhuiskosten zijn duister op zijn minst te noemen omdat eigenlijk niemand weet wat daarvoor gedaan word. Een aantal dingen die je op kan zeggen bij verhuizing.

Als je deze allemaal opgezegd hebt dan kan je een aantal dingen doen om zeker te weten dat je de verhuiskosten of andere kosten omzeild. In tegenstelling tot een trouwe klant word een nieuwe klant altijd beloont voor het kiezen van een nieuwe aanbieder. Je hoeft bijvoorbeeld geen aansluitkosten te betalen en andere kosten. Soms krijg je zelfs een kado bij je nieuwe abonnement.

Waar kan je allemaal bij overstappen

Zoals in bovenstaand overzicht te zien is kan je heel eenvoudig de de prijzen vergelijken en overstappen naar de goedkoopste leverancier. Als je gaat verhuizen dan worden de grote aankopen gedaan. Je zult ook de administratie goed bij moeten houden aangezien de voorzieningen zoals de telefoon toch beschikbaar moeten zijn na de verhuizing. Het is dan mooi meegenomen dat je op dit punt toch nog kan verdienen zodat je het geld weer ergens anders aan kan uitgeven.One Response to “Ga je verhuizen? Zeg alles op!”

  1. Rick zegt:

    Toen ik ging verhuizing heb ik ervoor gekozen om deze tips op te volgen en over te stappen. Het overstappen ging goed en de besparing is netjes. Hoeveel ik exact heb bespaart weet ik niet precies zeggen maar als de nieuwe rekeningen voor energie, en telefonie binnen komen zullen we wel zien hoe het ervoor staat.

Leave a Reply