Gebruik je collectief voor korting

Als je een dienst afneemt bij een groot bedrijf dan is er een kans dat je korting misloopt zonder dat je dit doorhebt. Via je werkgever kan je bijvoorbeeld bij verzekeraars vaak korting krijgen. Dit is van toepassing op allerlei soorten verzekeringen zoals de autoverzekering en zorgverzekering. Collectieven kunnen ook komen uit andere hoeken zoals een vereniging waar je lid van bent of bijvoorbeeld als je lid bent van de consumentenbond.

Als je gebruik wil maken van je collectiviteitskorting dan moet je dat zelf doorgeven aan de aanbieder waar je je aansluit. Het is immers onmogelijk om voor iedereen dit bij te houden. Als je dus korting wil informeer dan bij je leverancier of er ook mogelijkheden zijn. Als je overal buiten valt dan is het een optie om je aan te sluiten bij United Consumers. Deze organisatie houd zich alleen maar bezig met het vormen van collectieven. Zodra er genoeg aanmeldingen zijn kan United Consumers haar leden een goede prijs bieden. Tevens krijg je ook nog korting bij heel veel tankstations als je je kaart laat zien bij het afrekenen bij de kassa van de pomp.

Als je de met de zorgverzekering wilt overstappen zou ik zeker eens bij Zilveren Kruis kijken. Zij hebben veel contracten met werkgevers waardoor je flinke korting kan krijgen bij Zilveren Kruis.

Autoverzekering vergelijken


Leave a Reply