Geld besparen met youtube

Bespaar geld en kijk op youtubeEen makkelijke manier om geld te besparen is filmpjes kijken over hoe iets moet op youtube. Een paar maanden geleden was mijn wasmachine stuk en had ik al gauw door dat het de pomp van de machine was die niet meer functioneerde. Omdat ik geen zin had om een monteur in te schakelen ben ik zelf op onderzoek uitgegaan op Youtube. Uiteindelijk vond ik een filmpje die mij stap voor stap uitlegde hoe je een pomp van een wasmachine moest vervangen.

Ik heb direct een universele pomp besteld en het werkte weer direct. Na 1 dag had ik mijn eigen wasmachine gerepareerd terwijl ik helemaal geen verstand van deze dingen heb.

Wat ik probeer duidelijk te maken is dat er overal tegenwoordig een filmpje van is. Van instructies om te punniken tot het maken van je eigen auto. Het loont dus als je iets moet repareren of wilt maken eerst even rond te neuzen op youtube en andere videosites om te kijken of er ook een uitleg bestaat over hoe je het moet aanpakken. Als iemand het voordoet is het meestal heel simpel om na te doen.Leave a Reply