Goedkoop op stap

Als je wat minder te besteden hebt om op stap te gaan kan je een aantal dingen doen om je uitgaven te beperken en toch een leuke tijd te hebben als je op stap wilt.

Je kan in de kroeg natuurlijk vroeg gaan zitten en daar gaan drinken maar veel gezelliger is het om met vrienden eerst lekker thuis voor te gaan drinken. Vraag een aantal vrienden om hapjes en drankjes mee te nemen en ga vervolgens met elkaar naar de kroeg op discotheek. Stel het moment dat je weggaat zo lang mogelijk uit zodat je minder uitgeeft in de kroeg. Dit scheelt behoorlijk in de kosten!

Neem ook eens wat water als je uitgaat. Dit is meestal gratis en ook goed om een kater te voorkomen. Hanteer de regel 2 drankjes daarna 1 water en je bent de volgende dag ook nog redelijk fris!

Als je meer van de middag/vooravond borrels bent zoek dan uit waar in de stad het happy hour is. Dit zijn uurtjes waarin de drank goedkoper is zodat er wat meer volk op de kroeg afkomt. Sla voordat het uur afgelopen is nog even wat extra drankjes in zodat je het lekker lang uit kan zingen op je goedkope drank.

Sommige mensen vinden het ook nog een goede tip om zo laat mogelijk te trakteren in de kroeg. Zo bespaar je kosten en heb je de meeste drank gratis. Echter is het de vraag hoeveel vrienden je uiteindelijk overhoud :DLeave a Reply