Goedkoop Sinterklaas vieren

De dure decembermaand zit er weer aan te komen en het eerste feest wat er dan gevierd word is Sinterklaas. Traditioneel een hoofdpijnfeest voor arme ouders omdat je natuurlijk je kinderen al het mooie gunt in de wereld maar dit kan niet met een kleine beurs. Daarom een artikel om Sinterklaas toch een mooi feest te maken. Ook met een kleine beurs!

Sinterklaas

Wees vooral creatief voor sinterklaas. Hopelijk heb je al wat kado’s gekocht voor sinterklaas door het jaar heen. Dat scheelt enorm in vergelijking tot de woekerprijzen die gehanteerd worden als je te laat er bij bent. Je kan dan de hoofdprijs betalen voor kado’s en weg is je leuke avond. Wees ook eens kritisch op het aantal kado’s wat je geeft aan elkaar maar vooral ook aan de kinderen. Als je denkt dat het er te veel zijn bewaar er dan een aantal voor je kind zijn verjaardag.

Koop 1 groot leuk kado voor je kind en voor de rest kleine goedkope kado’s het is vaak zo dat kinderen het uitpakken het leukste van allemaal vinden. Verdeel het dus en pak zoveel mogelijk in! Ze zullen gek worden van de hoeveelheid kado’s die ze krijgen en het vol lol uitpakken. Geef ze ook kleren want kinderen moeten leren dat ook kleren krijgen leuk is.

Je bespaart natuurlijk het meeste (geen hapjes en drankjes betalen) door Sinterklaas bij een ander te vieren. Betaal als de ander het niet breed heeft wel wat mee. Zo geef je jezelf niet het gevoel dat je profiteert.

Gooi trouwens alle folders van speelgoedwinkels weg voordat je kinderen het krijgen. Zo worden ze niet verleid door alle mooie dingen en krijgen ze geen teleurstellingen als de Sint door het budget niet hetgeen heeft kunnen kopen wat ze gezien hebben in het boekje. Wees scherp hierop!

Als je dit artikel nuttig vind en andere mensen ook wilt helpen met besparen. Klik dan op vind ik leuk rechtsboven deze pagina. Bedankt!

 Leave a Reply