Goedkoop speelgoed

Speelgoed is erg duur als je naar een speelgoedwinkel gaat. Daarnaast is het zo dat je je kinderen ook blootsteld aan heel veel keuze terwijl ze nog niet in staat zijn om goed te kiezen vaak. Neem dus niet je kinderen mee naar de speelgoedwinkel. Dit werkt vaak tegen je omdat je niet kan kopen wat ze willen. Beter is dan om even zelf er heen te gaan en ze te verrassen.

Waar je vaak aan heel goedkoop speelgoed kan kopen is de kringloopwinkel. Ik vind regelmatig juweeltjes die nog jaren speelplezier geven aan kinderen. Je kan ook vragen aan vrienden of familie of zij nog oud speelgoed voor je kinderen hebben. Ruilen is vaak ook een leuke manier om even ander speelgoed te hebben voor kinderen.

Als je kinderen redelijk voorzichtig zijn dan kan je ook voor een klein bedrag lid worden van een speel-o-theek. Hier kan je speelgoed lenen en zit meestal wel in elk dorp of stad. Dit bespaart enorm op het nieuw aanschaffen van speelgoed.

Bij de Action kan je veel speelgoed vinden voor een vriendelijke prijs. Dit is vaak een goed alternatief voor de normale speelgoedwinkel. Je kan wat vaker iets kopen voor je kinderen waardoor ze ook eens wat nieuws hebben waar ze mee kunnen spelen. Vooral voor spellen is de action een aanrader!

 Leave a Reply