Gratis spullen ontvangen

Er zijn meerdere websites op het internet te vinden die je helpen bij het vinden van gratis spullen. Gratis spullen zijn vaak in ruil voor je persoonlijke gegevens dus het is belangrijk dat je bijvoorbeeld een mailadres aanmaakt die je gebruikt om hier in te vullen. Dat scheelt een hele hoop spam.

Hieronder een aantal websites die wij hebben geselecteerd voor gratis spullen:

Als je bovenstaande websites wat afstruind dan kan je leuke dingen gratis krijgen. Abonnementen op tijdschriften en verzorgingsproducten komen regelmatig voor in de acties. Haal gratis af heeft een soort van marktplaats waar je oude spullen aanbied die een ander gratis mag komen ophalen. Zo ben jij op een goedkope manier van oude spullen af en heeft diegene een gratis artikel. Dat is een Win/win situatie natuurlijk dus ik ben ook grote fan van deze site. Een tip voor deze site is dat je wel even moet mailen of bellen naar de persoon die gratis iets aanbied of het artikel er nog is. Dat voorkomt teleurstellingen als je een stuk moet rijden bijvoorbeeld.

Gratis iets bestellen betekend niet automatisch dat je nooit wat hoeft te betalen. Het is dus oppassen geblazen voor je je gegevens invult. Zo had ik een keer gratis scheermesjes besteld maar moest ik 10 euro aan verzendkosten betalen. Zo worden de scheermesjes (die ook nog slecht waren) natuurlijk alsnog een dure aangelegenheid en zeker niet gratis..

 Leave a Reply