Groenten invriezen

Mensen denken vaak dat je groente snel op moet eten omdat het anders bederft, maar bijvoorbeeld bloemkool, broccoli of paprika kan je gewoon invriezen. Die kun je dus lekker in grote aantallen aanschaffen als ze in de aanbieding zijn. Groenten invriezen is net zo gezond als verse groenten uit de winkel. Hier is onderzoek naar gedaan door Vara’s kassa.

Tip: Ga ook eens kijken in het vriesvak wat voor kant en klare gesneden groenten je kan vinden. Meestal veel goedkoper en in grotere verpakkingen zodat het ook nog langer meegaat.


One Response to “Groenten invriezen”

  1. Bert van der Meer zegt:

    Tip nog van een familielid van mij:

    Wist je dat kaas ook ingevroren kan worden. Als veel geraspte kaas
    gebruik kan je die bevroren en al over de groente of pasta gerechten
    doen even in de oven en klaar.

    Zo blijft je kaas langere houdbaar en
    heb je het altijd in huis. Je kunt ook plakken kaas + een kilo
    voorverpakte kaas in de vriezer doen.

Leave a Reply