Maak het gezellig in huis!

Buiten is het leuk vinden veel mensen. Dit is ook vaak zo maar als je naar buiten gaat kost dit ook vaak geld. Je gaat winkelen of naar een kroeg of restaurant. Rekeningen van boven de 50 euro zijn dan snel bereikt. Maak het dus zo gezellig mogelijk in je huis.

Hoe maakt je het gezellig?

Simpel! Je koopt wat kaarsen bij de action. Je doet de verwarming iets hoger of doet een lekker warm kleed om. Je download een leuke film en gaat die kijken met je partner of huisdier en je bent al gelijk weer een avond verder. Koop vooral ook wat planten die goedkoop zijn (ikea) en de sfeer is een stuk gezelliger. Je moet er om denken dat je boel ook niet overdrijft door je hele huiskamer vol te zetten.

Ik wil er uit!

Als je toch echt naar buiten wilt zorg er dan voor dat je naar een plek gaat waar je niets kan kopen. Een bos is daarvoor ideaal. Gratis vermaak door alles wat er rond je is te zien en geen winkels die je verleiden om iets te kopen. Het strand is ook een goed optie. Kan de hond gelijk mee voor een goede wandeling! Als je geen hond hebt dan kan de kat ook mee :DLeave a Reply