Software kopen is niet nodig!

Een paar dagen geleden las ik in de krant dat er veel mensen zijn die illegaal software downloaden. Dit is strafbaar dat weet ongeveer iedereen op internet met een aansluiting en daarnaast volstrekt onnodig. Als je iets nodig hebt dan is er bijna altijd wel shareware of freeware te krijgen voor hetgeen wat je nodig hebt. Er zijn talloze sites die je helpen bij het vinden van de juiste software die je een paar dagen uit mag proberen of zelfs altijd mag gebruiken zonder dat je er ooit een cent voor hoeft te betalen.

De volgende sites kunnen je helpen bij het vinden van gratis software.

  • freeware.startpagina.nl
  • freewarepaleis.nl
  • tucows.com

Hier vind je meestal wel het programma wat je nodig hebt. Gratis programma’s zijn er eigenlijk voor bijna iedere klus. Of je nou een cd wil branden of een virusscanner wilt hebben. Je kan het zo gek niet bedenken of er bestaat wel een gratis programma voor. Het overstappen op gratis software heeft zelfs voordelen. Over het algemeen zijn gratis software pakketten kleiner en concreter. Er is zelfs gratis software dat van betere kwaliteit is dan de betaalde tegenhangers.

Als je een programma zoekt kan je altijd hieronder even reageren. Dan zal ik mijn best doen om je te helpen aan het programma wat je nodig hebt.Leave a Reply