Sparen voor kado’s (gratis)

Sinds een paar maanden doe ik zelf ook mee aan stempunt.nu. Dit is een onderzoeksburo die van tijd tot tijd onderzoeken naar je toesturen via de mail. Als je een onderzoek hebt voltooid dan krijg je daar punten voor. Van die punten kan je weer leuke kado’s uitzoeken op hun site.

De kado’s die je kan uitzoeken zijn heel breed daarom is het ook een leuke site. Vooral de kadobonnen zijn natuurlijk heel leuk want dan kan je zelf weten wat je uitzoekt in een winkel. Dit aanbod is divers dus er zit altijd wel wat bij wat je kan gebruiken.

In de praktijk haal je al snel wat punten binnen voor een leuk kado en deelname is geheel gratis. Er zitten geen addertjes onder het gras waardoor je moet betalen of dat soort dingen. Je geeft gewoon je mening en daar spaar je punten mee. Leuk en ook nog nuttig! De onderzoeken worden gebruikt om dienstverlening te verbeteren voor bedrijven of om de mening te peilen van mensen in het algemeen. Ze hebben nu 66.000 mensen al gevonden die meedoen dus er zijn zeker ook al andere mensen die hier van meeprofiteren.Leave a Reply