Stofzuigerzakken hergebruiken/goedkoop kopen

Als 1 ding dikke handel is dan zijn het stofzuigerzakken. Je kent het wel. Je koopt een stofzuiger. Hier zitten een paar zakken bij en na de vierde zak is het tijd om nieuwe te kopen. Deze zakken zijn dan meestal heel erg duur (12 – 15 euro) en je krijgt er dan maar 4. Hoe je kan besparen op stofzuigerzakken is heel simpel: Hergebruiken.

Hoe kan je een stofzuigerzak hergebruiken?

Dit is vrij simpel. Je kan de zak aan de onderkant losknippen en deze legen. Daarna plak je hem weer vast met plakband en je kan de zak minimaal nog 1 keer hergebruiken maar waarschijnlijk wel vaker. Dit bespaart je in een jaar wel 20 tot 30 euro. En het is ook handig als je geen zin hebt om te zoeken naar de juiste zak (studententip!!!!)

Hoe kan je goedkoop aan een zak komen?

Een aantal jaren geleden zijn er veel aanbieders via internet bijgekomen. Zoek en gij zult vinden op google. Je kan ook tegenwoordig hele handige universele zakken kopen bij de action of blokker. Deze kosten een fractie van wat orginele kosten en passen op alle stofzuigers.2 Responses to “Stofzuigerzakken hergebruiken/goedkoop kopen”

  1. Bert van der Meer zegt:

    Er komt flink druk op zo’n zak tijdens het stofzuigen. Als je dichtplakt loop je grote kans dat ie openploft. Gebruik dan eerst nietjes, en maak het geheel dicht met duct tape, dan heb je kans.

Leave a Reply