Vakantie bij de boer

Als je een caravan of tent hebt dan kan je heel goedkoop je vakantie doorbrengen bij een boer. Dit zijn vaak kleinschalige campings die voor een zeer lage prijs een standplaats verhuren. Het is dan ook nog mogelijk om lid te worden van de SVR. Deze stichting zorgt voor een georganiseerd verloop van uw vakantie. De stichting heeft algemene voorwaarden waar de boer waar je kampeert zich aan moet houden. Zo weet je vaak waar je aan toe bent als je gaat kamperen bij de boer.

Tarieven van de SVR

Lid worden van de SVR kost 10 euro voor een gezin. Dit is een minimale investering voor wat je er voor terugkrijgt. Lagere prijzen, garanties en een overzicht van alle campings die aangesloten zijn. Dit beperkt zich niet alleen tot Nederland maar ook in Belgie en Duitsland zijn zat campings die zijn aangesloten bij de SVR.

Voor een overzicht van de standaard tarieven kun je op de knop klikken. Een staanplaats bij een boer kost over het algemeen 12 euro en voor extra’s betaal je een minimaal tarief. Kijk maar eens rond wat je voor de 10 euro donatie terugkrijgt. Dit kan zeker uit!

Tarieven van de boerencamping

Vermaak op de camping

Kinderen zullen zich altijd vermaken op een boerencamping. Er zijn natuurlijk dieren aanwezig en ook zijn de speelapparaten prima in orde. Dit scheelt je veel in bestedingen aan uitjes op je vakantie. Je ziet je kinderen vaak de hele vakantie niet. Alleen bij het eten :DLeave a Reply