Vergelijk alle aanbiedingen

Alle aanbiedingen vergelijken heeft natuurlijk ook weer geen zin omdat niet elke supermarkt bij je in de buurt zit waarschijnlijk. Zoals bij ons in het dorp hebben we alleen Jumbo een lokale supermarkt en de Aldi. Dus dan heeft het meestal alleen maar nut om deze supermarkten met elkaar te vergelijken. Je kan de folders afwachten maar die komen vaak gespreid het is dus handig om dit in een online overzicht te gaan bekijken.

De volgende 2 sites hebben een soort van overzicht gemaakt van alle aanbiedingen.

  1. Kortingszoeker
  2. Reclamefolder.nl

Je kan op deze sites veel aanbiedingen bekijken maar bekijk in ieder geval de aanbiedingen van de supermarkten bij je in de buurt. Zo kan je aan het begin van de week plannen waar je welke boodschappen gaat halen.

Extra gratis tip: Blijf bij de buitenkanten van de supermarkt. Hier staan meestal alle basisspullen en niet de verleidingsartikelen. Neem je ook nooit te veel mee.

Bij ons kan je ook een hele hoop aanbiedingen vergelijken (zie bovenmenu). Zo vind je prijsvergelijkers voor TV, Internet, Telefonie en Autoverzekeringen. Overstappen wordt ook eenvoudig gemaakt doordat wij dit voor jou doen. Neem eens een kijkje. Misschien kan jij nog veel besparen op deze voorzieningen.Leave a Reply