Vergelijk je autoverzekering

Je kan geen feestje voorbij of men heeft het erover. Je moet kijken naar je autoverzekering. Maar hoe kan je nou een beetje realistisch vergelijken.

Denk vooral bij het vergelijken van je autoverzekering aan wat je wilt en wat je nodig hebt. Als je dezelfde autoverzekering wilt hebben als bij je huidige aanbieder dan is het wel handig om te kijken wat je hebt.

Veel mensen weten dit niet en dus is het dan niet realistisch om te gaan vergelijken. Wees dus slim en pak je huidige polis erbij.

Waar je ook om moet denken is het volgende:

  • Hoeveel schadevrije jaren heb je (dus niet je trede!)
  • Eigen risico ja of nee?
  • Wat krijg ik als mijn auto total loss is of gestolen word?
  • Kan ik zelf bij schade de zaken regelen of moet de verzekeringsmaatschappij dat doen. Dan heb je namelijk een rechtsbijstandsverzekering nodig!
  • Houd er rekening mee dat je sommige verzekeraars niet meer kunt bellen maar alleen kan benaderen via Internet (vaak goedkoper).

Heb je een wat oudere auto dan kun je misschien overstappen van de all-risk naar een wa verzekering. De schade aan je eigen auto wordt dan niet meer vergoed bij een ongeval. Je betaalt wel veel minder voor de autoverzekering wat waarschijnlijk de moeite wel waard is.

Overstappen naar een andere autoverzekering is overigens niet heel moeilijk. Neem contact op met de huidige auto verzekeringsmaatschappij en zeg de verzekering op. Neem contact op met de nieuwe verzekeringsmaatschappij en meld je aan. Het aanmelden gaat heel snel. De autoverzekering kan in een paar dagen al ingaan.

Wist je dat je bij ons autoverzekeringen kan vergelijken. Klik eens op onderstaande knop en vergelijk autoverzekeringen. Overstappen is heel eenvoudig!

Autoverzekering vergelijken


Leave a Reply